Почетна

Обавештење о резултима у оквиру пројекта Енергија је свуда око нас 2015.

У четвртак, 21.01.2016. године у 12 часова у холу зграде Владе Војводине одржаће се завршна манифестација пројекта Енергија је свуда око нас за 2015. годину. Том приликом биће подељне награде и признања успешним ученицима наставницима и школама.

Покровитељи пројекта су Пoкрajински сeкрeтaриjaт зa oбрaзoвaњe, прoписe, упрaву и нaциoнaлнe мaњинe – нaциoнaлнe зajeдницe, Фaкултeт зa eкoнoмиjу и инжeњeрски мeнaџмeнт и Грађевинска индустрија „Симпролит“ из Београда, а реализатор Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Ученици који су награђени из области модела и макета треба да донесу експонате и да их поставе у холу на предвиђене површине.

Награђени ученици и њихови ментори треба да стигну око 11 часова како би се извршиле непосредне припреме за званични део програма. 

Опширније...

 

Обавештење о резултима у оквиру пројекта Дани информатике у школама Војводине

У понедељак 28.12.2015. године у 11 часова на Фaкултeту зa eкoнoмиjу и инжeњeрски мeнaџмeнт - ФИМЕК у Нoвoм Сaду (ул. Цвећарска бр.2), одржаће се завршна манифестација пројекта Дани информатике у школама Војводине за 2015. годину. Том приликом биће подељне награде и признања успешним ученицима наставницима и школама.

Покровитељи пројекта су Пoкрajински сeкрeтaриjaт зa oбрaзoвaњe, прoписe, упрaву и нaциoнaлнe мaњинe – нaциoнaлнe зajeдницe и Фaкултeт зa eкoнoмиjу и инжeњeрски мeнaџмeнт, а реализатор Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Опширније...

 

SEDMA GODIŠNJA KONFERENCIJA INFORMACIONO-KOMUNIKACIONA TEHNOLOGIJA U NASTAVI

Datum realizacije: subota, 05.12. 2015, Novi Sad

Namenjena je svim zainteresovanim učiteljima, nastavnicima u osnovnim i srednjim školama, stručnim saradnicima, profesorima na fakultetu koji žele da prošire svoja znanja iz ove oblasti i / ili da podele svoja iskustva iz ove oblasti sa drugima.

Ovogodišnja konferencija ima temu Obrazovne tehnologije podržane IK tehnologijama. Na konferenciji će se govoriti o metodama, oblicima, nastavnim sredstvima u vidu softvera i hardvera i obrazovanju nastavnika za primenu IKT-a u nastavi. 

PRIJAVA JE OBAVEZNA. Obrazac prijave za učešće možete preuzeti u .doc formatu OVDE

Опширније...

 
Прилагођена претрага - Google
Учитавање...
Пријатељи сајта
Банер
Банер
Ко је Online
Имамо 14 гостију на мрежи
Анкета
Kоји Office софтверски пакета препоручујете за коришћење??
 
Образовне технологије
Енергија је свуда око нас
Software