Почетна

Позив за учешће у пројекту : Дани информатике у школама Војводине 2014

Дани информатике у школама Војводине је манифестација која се реализује по пети пут у основним и средњим школама у АП Војводини под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање управу и националне заједнице и Факултета „Фимек“. Организатор и реализатор је Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Овим циклусом настављамо додељивање награде и плакете под именом доајена информатике у Војводини проф. Стјепана Хана. Ова награда се додељује сваке године најуспешнијој школи у Војводини на пољу информатике.

Опширније...

 

Oбавештење

Позив за учешће у пројекту : Енергија је свуд око нас

Енергија је свуда око нас је манифестација која се одвија у основним и средњим школама у АП Војводини током 2014.

Уз подршку Покрајинског секретаријата за образовање, управу и националне заједнице и Факултета “Фимек“ ова акција се реализује по четврти пут. Организатор и реализатор је Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Teме пројекта

• Обновљиви извори енергије

• Енергетска ефикасност (рационално коришћење)

• Екологија, управљање отпадом и енергија

Опширније...

 

Позив на семинар

ПOЗИВ ЗA СEMИНAР

Центар за развој и примену науке, технологије и информатике позива професоре Теxничког и информатике на једнодневни семинар за стручно усавршавање по акредитованом програму Методика примене мултимедија у настави (бр.399 К2).

Семинар ће се одржати у два термина : 10.10.2014. године и 11.10.2014. године у рачунарској учионици Центра са почетком у 9,00 часова.

Програм семинара:

Опширније...

 
Прилагођена претрага - Google
Учитавање...
Пријатељи сајта
Банер
Банер
Ко је Online
Имамо 10 гостију на мрежи
Анкета
Kоји Office софтверски пакета препоручујете за коришћење??
 
Образовне технологије
Енергија је свуда око нас
Software