Почетна

Филмић 2014

FILMić 2014.

- Обавештење

Завршна свечаност - ревија кратког ђачког филма FILMic 2014.  се одржана у суботу 31. маја 2014. године у 12 часова у амфитетру Фимек – Факултета за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду где су додељене награде, дипломе и захвалнице.

Пре тога, истог дана од 10 до 12 часова обављена је провера аутентичности (одбрана рада). Нa кoнкурс je стиглo 63 филмићa из oснoвних и срeдњих шкoлa кojи су прeглeдaни и oцeњeни oд стрaнe стручнoг жириja.

Нajбoљи рaдoви 13 филмићa (oснoвнe и срeдњe шкoлe), кao и њихoви мeнтoри, су нaгрaђeни нaгрaдaмa кoje je су oбeзбeдили Фимeк - Фaкултeт зa eкoнoмиjу и инжeњeрски мeнaџмeнт, Прaвни фaкултeт зa приврeду и прaвoсуђe и Рaчунaрскa гимнaзиja „Смaрт“ из Нoвoг Сaдa.

Обавештавамо учеснике пројекта FILMić 2014. да је жири прегледао све приспеле радове и на основу провере аутентичности (одбране рада) проглашава коначне резултате.

Осталим тимовима желимо пуно среће у даљем раду и надамо се да ће идуће године бити још успешнији.

Опширније...

 

Филмић 2014

FILMić 2014. - Обавештење Завршна свечаност -

Ревија кратког ђачког филма FILMic 2014. ће се одржати у суботу 31. маја 2014. године у 12 часова у амфитетру Фимек – Факултета за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду где ће бити додељене награде, дипломе и захвалнице.

Пре тога, истог дана од 10 до 12 часова обавиће се провера аутентичности (одбрана рада). Обавештавамо учеснике пројекта FILMić 2014. да је жири прегледао приспеле радове и на основу резултата позива следеће тимове на проверу аутентичности (одбрану рада) и проглашавање реултата - додела диплома и награда.

Опширније...

 

Филмић 2014 - Подсетник

ФИЛМић 2014.

Поштовани,

Подсећамо Вас да је крајњи рок за слање готових остварења у оквиру Смотре кратког ђачког филма – ФИЛМић 2014. у овом циклусу 6. мај 2014.

Подсећамо Вас такође да је Смотра кратког ђачког филма – ФИЛМић 2014. у календару такмичења и смотри Министарства просвете и науке.

Опширније...

 
Прилагођена претрага - Google
Учитавање...
Пријатељи сајта
Банер
Банер
Ко је Online
Имамо 4 гостију на мрежи
Анкета
Kоји Office софтверски пакета препоручујете за коришћење??
 
Образовне технологије
Енергија је свуда око нас
Software